Getty Images
Mariya Zakharova

Postbode vindt volle postzakken in sloot in Herzele, verantwoordelijke medewerker op non-actief gezet

In een sloot in Herzele zijn een aantal volle postzakken gevonden. Vorige week nog werden postzakken aangetroffen in een huis van de moeder van een werkneemster van Bpost, in buurgemeente Sint-Lievens-Houtem. Volgens het postbedrijf hebben beide zaken niks met elkaar te maken.

Het was een medewerker van Bpost die de postzakken aantrof tijdens zijn ronde. "Het gaat om 3 volle postzakken die op weg waren naar Erpe-Mere", zegt woordvoerster Veerle Van Mierlo van Bpost. "We excuseren ons bij de bestemmelingen van de brieven. De medewerker die hiervoor verantwoordelijk is, wordt onmiddellijk op non-actief gezet. "

Niet eerste keer

Ook vorige week werd een postbode op non-actief gezet nadat politie postzakken had gevonden in een huis in buurgemeente Sint-Lievens-Houtem. De zakken lagen in het huis van de moeder van een medewerkster van Bpost. "De vermiste zakken die nu gevonden zijn hebben niks te maken met de gevonden postzakken van vorige week", verzekert Van Mierlo.

Bpost belooft dat het alles zal doen om de brieven alsnog te bezorgen. "We gaan nu alle brieven drogen, maar het wordt niet evident om alles in deftige staat terug te brengen", besluit Van Mierlo.

Meest gelezen