Crevits eist dringende herevaluatie van 54 ‘gevaarcrèches’ die nog steeds open zijn

Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) vraagt een herevaluatie van de 54 ‘gevaarcrèches’ die vandaag nog steeds open zijn, ondanks dat er eerder al een gerechtelijk onderzoek naar werd opgestart. Dat zegt ze bij VTM NIEUWS. 

26 reacties

  • Fons Casteels

    2 jaar geleden
    Crevits bewijst dat Beke onterecht gedwongen was om ontslag te nemen. De fouten gebeurden/gebeuren bij Kind en Gezin, waar te veel mensen zich als urenkloppende weddetrekkenden gedragen, in plaats van als verantwoordelijke ambtenaren.
  • Johan Bossuyt

    2 jaar geleden
    Als minister Crevits nu een herevaluatie vraagt van gevaarcrèches dan vraag ik me nu nog meer af wat haar voorganger daar dan deed !
  • Luc D'haese

    2 jaar geleden
    Zoals in vele sectoren is tegenwoordig enkel de papierwinkel van tel. Net als in rusthuizen... heleboel handtekeningen plaatsen achter uitgevoerde taken. Ja maar ik werk nee al onbetaald voor en na! Ja maar je moet dat gewoon aftekenen, niet doen hoor!
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Ouders verplichten zelf voor hun kinderen verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen zeker de eerste levensjaren. Overheid dient dat te faciliteren. Zo bespaar je op de crèches.
  • Regina Van Akker

    2 jaar geleden
    Alleen nog kindjes kopen die je zelf kan opvoeden, dan is dat probleem ook weeral van de baan...