Foto Tom Vierendeels

Politie en parket onderzoeken moord in Sint-Pieters-Leeuw: verdachte (27) gearresteerd 

In een appartement in de Joseph Depauwstraat in Sint-Pieters-Leeuw, in Vlaams-Brabant, is een persoon om het leven gebracht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het parket Halle-Vilvoorde bevestigt aan onze redactie dat er een moordonderzoek is gestart. De politie kon een verdachte (27) arresteren. 

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft een onderzoek geopend naar een verdacht overlijden in Sint-Pieters-Leeuw vanochtend. Het slachtoffer is een man van 27 uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Volgens het parket kwam hij om het leven door steekwonden. Hij zou de keel zijn doorgesneden. Morgen zal een autopsie gebeuren.

De verdachte is een 27-jarige man uit Sint-Pieters-Leeuw, die kon gearresteerd worden.  Het motief van de moord is voorlopig onduidelijk. 

"Er werd nog een andere man aangetroffen op het appartement, een 28-jarige man uit Sint-Pieters-Leeuw", aldus het parket. "Volgens de eerste spontane verklaringen zou deze in paniek opgebeld zijn door de verdachte (die een werknemer van hem zou zijn) en is hij dan ter plaatse gekomen en heeft hij de hulpdiensten gebeld, maar deze werd ook gearresteerd in afwachting van meer duidelijkheid."

Foto Tom Vierendeels

Meest gelezen