EXCLUSIEF. Eden Hazard voelt zich eindelijk weer zorgeloos: “Door die operatie aan de enkel begin ik met een extra wapen”

Champions LeagueEden Hazard hoopt zaterdag een rol te spelen in de Champions League-finale. Nadien wil hij zich de komende jaren bewijzen bij Real Madrid, nog altijd zijn droomclub. “Mijn eerste drie seizoenen zijn hier niet goed verlopen, dus wil ik iedereen tonen wat ik kan”, zegt de Rode Duivel in een gesprek met onze journalist Kristof Terreur.

38 reacties

  • michel schoep

    2 jaar geleden
    Éden is uiteraard een zeer goede voetballer, maar om zijn kwaliteiten te tonen, moet de ganse ploeg op hem afgestemd worden. En daar wringt het schoentje zowel bij Real nu en soms ook bij de nationale ploeg. Als men de ploeg op hem afstemt, en hij laat het afweten, dan zit men in de problemen. De Bruyne brengt snel uitgevoerd dieptevoetbal, Hazard haalt meestal het tempo uit de match. Die 2 spelwijzen zijn soms moeilijk verenigbaar.
  • Paul Colleman

    2 jaar geleden
    Eric Audenaert, Eden zou het ook anders willen hoor. Beetje respect voor één van onze beste voetballers die we ooit gehad hebben in België. En, veel verdienen, dat is waar maar dat diegene die evengoed kunnen voetballen mogen hierover commentaar geven…
  • Greta Winters

    2 jaar geleden
    Eden maakt gewoon zaterdag de winning goal, punt aan de lijn.
  • Bjorn Susz

    2 jaar geleden
    Zaterdag ontploft m en beslist hij de wedstrijd door een goal , assist, of penalty
  • moons fons

    2 jaar geleden
    Ik ben een Hazard fan absoluut ! Maar ook een realist : hoop dat het goed komt met Eden maar heb mijn grote twijfels. Ik denk dat hij niet in staat is om 90 minuten te voetballen laat staan op een tornooi alle drie dagen uit te blinken. Nogmaals ik hoop dat ik er mijlenver naast zit.