José Mourinho.
Volledig scherm
José Mourinho. © REUTERS
AS Roma ROM
1
EINDE
0
Feyenoord FEY
  • 32' Goal Nicolò Zaniolo

José Mourinho doet het weer: AS Roma wint met Conference League eerste Europese beker uit clubgeschiedenis

Conference LeagueJosé Mourinho heeft het weer geflikt. De Portugese coach heeft AS Roma met de Conference League een eerste prijs sinds 2008 bezorgd. Na een matige finale in Tirana werd het 1-0 tegen het Feyenoord van Cyriel Dessers. De Nigeriaanse Belg is met tien goals wel de uiteindelijke topschutter van het toernooi. 

7 reacties

  • Romain Nolf

    2 jaar geleden
    Onverdiend !
  • Tom Franssen

    2 jaar geleden
    Geen fan van zijn voetbalstijl maar filmpje vd persconferentie bekeken met de glimlach. Toch mooi hoe deze prijzenpakker nog kan genieten van een beker. Moesten onze rode duivels met vechtvoetbal een prijs gepakt hebben zou ik er niet over geklaagd hebben.
  • Willy Godaert

    2 jaar geleden
    Feyenoord de beste ploeg, maar verdediging Roma super met een sublieme keeper en uitstekende centrale verdedigers.Bij voetbal moet je toch soms wat geluk hebben of het’oet niet meezitten,Feyenoord 2x doelhout!
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    Mourinho je houd van de man of je haat hem maar hij is en blijft een steengoede trainer die er altijd op een of andere manier in slaagt het beste uit zijn mannen te halen. well done Roma.
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Geen buitenspel was duidelijk de teneur bij de goal van Roma. Het leek me een meter buitenspel te zijn. Heb ik de buitenspellijn gemist ?