Gilles-Arnaud Bailly.
Volledig scherm
Gilles-Arnaud Bailly. © AP

ROLAND GARROS. Bailly grijpt naast juniorentitel - Casper Ruud moet in finale voorbij Nadal: “Lijkt een onmogelijke opgave”

3 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Komaan swiatek de finale winnen 👍🤞 Succes voor de Poolse 🏆
  • Filip Vanlaeken

    2 jaar geleden
    Doen of je neus bloedt... de hele tennis-sport wordt besmeurd door de ongegeneerde deelname van Russen aan dit tornooi. Vergeet niet dat er dagelijks burgers gedood worden, en dat Russen massaal voor Putin zijn, hem massaal verkozen keer op keer. Roland Garros is nu voor mij een 3de rangstornooi. Tennis kan een lesje leren van voetbal.
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Niet zeker of dat een meevaller is. Heeft niet veel wedstrijden gehad als voorbereiding. Er eentje bij kon geen kwaad. Naarmate je verder komt wordt de tegenstander gewoonlijk sterker.
  1. Zverev scheurde verschillende ligamenten in rechtervoet en lijkt kruis te moeten maken over Wimbledon - Nadal treft Ruud in finale Roland Garros
    Play
    Roland Garros
    2

    Zverev scheurde verschil­len­de ligamenten in rechter­voet en lijkt kruis te moeten maken over Wimbledon - Nadal treft Ruud in finale Roland Garros

    Rafael Nadal (ATP-5) versus Casper Ruud (ATP-8). Dat is zondag de mannenfinale op Roland Garros. De opponent van Nadal in de halve finale Alexander Zverev (ATP-3) gooide op het einde van de tweede set de handdoek. De Duitser bezeerde zijn enkel bij een ongelukkige val en moest het veld in een rolstoel verlaten. Zverev zelf vreesde al voor een “heel ernstige” enkelblessure, en kwam later zelf met een update: “Het lijkt erop dat ik verschillende ligamenten in mijn rechtervoet heb gescheurd.” In de andere halve finale klopte Ruud de Kroaat Marin Cilic (ATP-23) in vier sets.
  2. Nadal én Djokovic klagen na clash over late beginuur, waarna ‘Rafa’ de Parijse burger geen moed geeft: “Wordt moeilijk als we geen oplossing vinden voor voetprobleem”
    Play
    Roland Garros
    14

    Nadal én Djokovic klagen na clash over late beginuur, waarna ‘Rafa’ de Parijse burger geen moed geeft: “Moeten oplossing vinden voor voetpro­bleem"

    Aan de Porte d’Auteuil hebben ze niet veel geslapen. De kraker tussen Rafael Nadal en Novak Djokovic hield iedereen tot ver na middernacht wakker. De Spaanse dertienvoudige winnaar vloerde uiteindelijk de titelverdediger met 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 in een weergaloze partij tennis die meer dan vier uur duurde. Achteraf klaagden ze beiden over het late beginuur van de match én weigerde Nadal de Parijse burger moed te geven richting volgend jaar.