Vincent Kompany
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany © Belga

Onze chef voetbal ziet Kompany vertrekken langs de achterdeur: “Bestuur, trainer, spelers, fans en waarnemers blijven toch achter met onverzadigd gevoel”

AnderlechtDit was het, ‘the return of the prince’. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet Vincent Kompany bij Anderlecht vertrekken langs de achterdeur. Zonder apotheose. Zonder prijs. En met Burnley Football Club wellicht als bestemming. “Op een uurtje rijden van Manchester. Dat zal vrouwlief Carla wel leuk vinden. Maar de Championship... Echt?” 

27 reacties

  • arlet myriam

    2 jaar geleden
    Gelukkig voor Anderlecht dat hij vertrokken is! En hij zal het in Engeland ook niet lang uithouden als trainer!
  • hugo van der speeten

    2 jaar geleden
    3 jaar lang ging het alsmaar beter worden, had zelfs inspraak in aankoop spelers . Goeie speler geweest maar als trainer een ramp,dus hoog tijd dat hij verdwijnt.dit is een zege voor Anderlecht
  • Ronny Popelier

    2 jaar geleden
    Veel respect voor de persoon Vincent Kompany is hier meer dan ooit op zijn plaats. Moet het maar doen zonder steun , . In plaats van altijd af te breken. Veel succes Vincent, en succes zal hij meer dan wie ook behalen. Stel het goed en met respect voor zijn inzet.
  • van Dessel Wim

    2 jaar geleden
    Wat heeft Kompany eigenlijk aan meerwaarde gebracht voor Anderlecht ... Nada, nul, zero!
  • marc castermans

    2 jaar geleden
    Ik denk dat de magie op was en dat het nu inderdaad beter is om een nieuwe coach de ploeg te laten leiden. Mazzu kan een groep smeden en speelt veel meer met een type-elftal. Veel geluk Vince maar je tijd was gekomen. Bepaalde wissels hebben Anderlecht dit seizoen meer dan 5 punten gekost.