PhotoNews
Volledig scherm
PREMIUM
© PhotoNews

Roberto Martínez: “Eden opnieuw zien glimlachen, fantastisch. En Lukaku, die hoeft zich niet meer te bewijzen”

CHAMPIONS LEAGUEOok hij zal er straks zijn, in het Stade de France. Evidemment. Bondscoach Roberto Martínez (48) over de apotheose van deze Champions League-editie. “Courtois is meer dan gewoon een doelman.”

12 reacties

  • Bruno De Ruyck

    2 jaar geleden
    Beste Martínez Iedereen heeft u nu wel door, met als gevolg, echte prijzen pakken doe je nooit.
  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Zolang we met deze buitenlandse trainer zitten , die bankzitters liever opsteld dan spelers die iedere week het beste geven zal het niet beteren . Zou ook eens graag een Vanzier zien spelen met de nationale ploeg .Zal wel een utopi blijven , tenzij hij bij dezelfde malelaar zou gaan als Martinez .En de Hazards mogen gerust thuisblijven .
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Martinez weer op zijn best helaas ...🙄 Altijd zo positief die gelooft zichzelf! Wat een coach die mister Martinez ... Met die pipo gaan we nooit iets winnen Zet alleen zijn vriendjes op ...😳...! Te gek voor woorden ...
  • Maria Nuytkens

    2 jaar geleden
    Alleen U nog zien vertrekken is het summum voor de Belgische supporter !!! Moet wel zeggen, is de beste mooiprater aller tijden !!! Maar de grootste onbekwaamheid ook aller tijden met deze zgz ' gouden generatie ' !!!
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Nu is het aan de trainer om een elftal samen te stellen rond Kevin en Eden thuis te laten dan kan hij nog wat uitrusten op de bank in Madrid. Welke andere trainer in de wereld durft of zou Eden opstellen in een WK als zijn thuis trainer hem soms nog niet op de bank zet. In een club zetten de spelers de trainer onder dwang en kegelen hem buiten( Clement) en hier zwijgt de KBVB in alle talen, ja zijn opzeg vergoeding is zeer hoog en daarmee is alles gezegd.Goethals draait zich om in zijn graf.