Hasselaar Steve Meert (42), bekend van FC Nerds, onverwachts overleden

Hasselt -

Vrijdag is Hasselaar Steve Meert op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaderbreuk. Meert was behoorlijk bekend in showmiddens waar hij vooral furore maakte toen hij als voetballeek ingewijd werd in de voetbalsport in het programma FC Nerds waarin Johan Boskamp niet-voetballers coachte.

Dat programma, waarin Steve Johan Boskamp zowel deed bulderen van het lachen als diep in de haren deed krabben, zette Steve Meert aan om verder te gaan sporten en zwaar te vermageren. Dat leverde hem aansluitend weer bijrolletjes in verschillende tv-programma’s op zoals Flikken, Wittekerke, 2 straten verder, enzovoort.

Meert was van alle markten thuis: hij zong, presenteerde, maakte radioprogramma’s, ging aan de slag als influencer en was zelfs even ‘prins carnaval’ in Wellen tot dat feestje abrupt werd afgebroken. Enkele jaren geleden nam Meert, bijna 50 kilogram lichter en dan aan de slag als postbode, het nog op voor zijn collega’s en het gebrek aan respect dat postmannen tijdens het uitvoeren van hun werk ervaren.

De ouders van Steve en zijn broer Carlo verliezen een speciale maar altijd hartelijke zoon en broer, die zijn leven leefde op zijn eigen manier. (dj)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer