Nadal én Djokovic klagen na clash over late beginuur, waarna ‘Rafa’ de Parijse burger geen moed geeft: “Wordt moeilijk als we geen oplossing vinden voor voetprobleem”

Roland GarrosAan de Porte d’Auteuil hebben ze niet veel geslapen. De kraker tussen Rafael Nadal en Novak Djokovic hield iedereen tot ver na middernacht wakker. De Spaanse dertienvoudige winnaar vloerde uiteindelijk de titelverdediger met 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 in een weergaloze partij tennis die meer dan vier uur duurde. Achteraf klaagden ze beiden over het late beginuur van de match én weigerde Nadal de Parijse burger moed te geven richting volgend jaar.

14 reacties

  • Feline Noé

    2 jaar geleden
    De passie, wilskracht en elke joule energie van Nadal zijn inzet voor de sport is wat Tennis leuk maakt. Zelfs met al die blessures geeft hij alles, altijd een smile, altijd eerlijk en zijn hilarische gewoonte om te bijten in de finalebekers dat die wint. Zulke sporters met zulke passie zie je niet veel. Hamilton heeft het ook in F1.
  • Jose Thijs

    2 jaar geleden
    Klagen die mensen. Schreeuwen om tegen een balletje te kloppen. Sedert dat geschreeuw zijn intrede heeft gedaan, ben ik afgehaakt. Precies alsof ze bij iedere slag klaarkomen
  • Marjan Frankie

    2 jaar geleden
    Ze hebben inderdaad gelijk dat deze matchen steeds te laat starten ... weeral nachtrust gemist , kan me inbeelden dat dit voor hen na zo een inspanning nog eens 10 x erger is om te recupereren
  • karel daneels

    2 jaar geleden
    die durven dan nog te klagen ze moesten beschaamd zijn
  • Jozef Vermeiren

    2 jaar geleden
    Blij dat Nadal won tegen Djokovic, ontgocheld na zijn uitspraken verleden jaar over het niet willen gevaccineerd zijn om te tennissen!