Primoz Roglic in het geel, Wout van Aert in het groen. Het droomscenario voor Jumbo-Visma aan het einde van de Ronde van Frankrijk zouden zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Primoz Roglic in het geel, Wout van Aert in het groen. Het droomscenario voor Jumbo-Visma aan het einde van de Ronde van Frankrijk zouden zien. © AFP/EPA

Terwijl concurrenten kiezen voor Zwitserland zweren Van Aert en Jumbo-Visma bij Dauphiné als opstap naar Tour: “We gaan ons niet verstoppen”

WIELRENNENEindwinst voor Primoz Roglic, ritwinst voor Wout van Aert, zo is het marsorder voor Jumbo-Visma in het Critérium du Dauphiné dat vandaag begint. In een niet zo ver verleden droomde Van Aert nog van eindwinst. Dat zal niet dit jaar zijn, zegt sportief manager Merijn Zeeman. “Nu Wout voor groen gaat in de Tour, past dat niet meer in de plannen.”

3 reacties

  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Zouden beter alles op groen zetten .Roglic kan het niet is twee maten kleiner dan Pogacar .
  • Etienne De Bondt

    2 jaar geleden
    Als Roglic voor geel gaat zal het groen niet voor Van Aert zijn. Van Aert is de enige die zijn kopman in de bergen lang kan bijstaan en dat zal veel krachten kosten, krachten die hij zal te kort komen in de vlakke etappes.
  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Roglic zal nooit de tour winnen ,zolang Pogacar meerijd .