Hugo Sigal even zonder Nicole op tv: “Soms lijkt er niets aan de hand, en dan vraagt ze drie keer hetzelfde”

 ©  carlo coppejans

Hugo Sigal (74) duikt deze week op in de VTM-telenovelle ‘Lisa’, zo meldt Dag Allemaal. Hij doet dat zonder “zijn” Nicole, bij wie eind vorig jaar de ziekte van Alzheimer werd vastgesteld.

Bron: Dag Allemaal

LEES OOK. Twee keer vocht ze met succes tegen kanker, nu strijdt Nicole tegen ziekte waartegen ze niet kan winnen: “Maar we hebben elkaar”

Ook na een huwelijk van meer dan 50 jaar doen Nicole en Hugo normaal gezien nog alles samen, maar in de seizoensfinale van ‘Lisa’ zal alleen Hugo te zien zijn. Hij speelt een “klein, maar niet onbelangrijk rolletje” in de telenovelle, zo luidt het. “Nicole kent mijn passie (voor acteren, nvdr.) en heeft me altijd aangemoedigd opdrachten aan te nemen”, zegt de 74-jarige acteur aan Dag Allemaal.

Natuurlijk was Nicole er wel bij tijdens de opnames. “Tuurlijk. We gaan al 52 jaar samen naar al onze afspraken. Ik heb haar graag in mijn buurt, want ze houdt alles goed in de gaten en geeft me feedback. Of complimentjes.”

Hoe het met Nicole zelf gaat? “De ene dag al wat beter dan de andere”, zegt Hugo. “Maar da’s normaal. Soms lijkt er niets aan de hand, maar op andere momenten vraagt ze me iets drie keer na elkaar.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen