“Hij zei ook dat Lang meer kans maakt op Gouden Bal dan De Bruyne, dus...”: Martínez reageert geïrriteerd op Van Gaal, maar die is niet onder de indruk

Rode DuivelsEen ietwat gepikeerde Roberto Martínez dinsdag op de persconferentie. Toen hij de stelling van Louis van Gaal kreeg voorgelegd dat Oranje in de vernedering afgelopen vrijdag meer druk op de bal zette dan de Rode Duivels, reageerde Martínez met een klein sneertje naar de Nederlandse bondscoach. Die liet het niet aan zijn hart komen: “Ik mag altijd zeggen wat ik wil.”

31 reacties

  • Anoniem

    2 jaar geleden
    En dan maar afgeven op de VAR, die juist oordeelde.
  • Patrick Devogelaere

    2 jaar geleden
    Roberto heeft blijkbaar weinig gevoel voor humor , zielig , hij komt nog niet aan de enkels van Louis! prima dona mentaliteit met een ego van hier tot en met Tokyo , voor echte resultaten heb je een vergrootglas nodig.
  • joachim albert

    2 jaar geleden
    Van Gaal Ajax, Barcelona, Man U, Nederland, ok allemaal redelijk tot goed maar laat hem Union, Vitesse of Anderlecht trainen en resultaten zullen ook minder zijn. Voor mij geen meestertacticus noch motivater 1e klasse, bovendien een boer, in tegenstelling tot Martinez, eender wat ge ook van hem vindt als coach.
  • Alexander Somers

    2 jaar geleden
    Als je opmerkingen maakt als: "We speelden niet voor de overwinning ...!!!" kan je dan verwachten dat je andere opmerkingen wel serieus worden genomen ...???
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Onze Roberto reikt nog niet aan de hielen van Louis VG. Mag hooguit diens schoenen binden!