©  VTM

An Lemmens speelt cupido in nieuw realityprogramma ‘B&B Zoekt Lief’

Deze zomer kijk je op VTM 2 naar een reallife liefdessoap met An Lemmens als cupido. In B&B Zoekt Lief helpt de presentatrice Vlaamse B&B-uitbaters in het buitenland die op zoek zijn naar de liefde.

edb

Zes single Vlamingen die op verschillende plekken in Frankrijk een bed and breakfast uitbaten, zoeken binnenkort op VTM iemand om hun buitenlands avontuur mee te delen. An Lemmens stuurt te pas en te onpas één of meerdere singles naar Frankrijk om in de B&B van hun favoriete gastheer- of vrouw te verblijven. Die laatsten kiezen zelf wie blijft en tot wanneer.

Lemmens legt uit. “Botst het en wil de B&B-uitbater een single stante pede terug naar België sturen? Of is de liefde groot en blijven alle singles tot op het laatste moment samen in de B&B? Je kan je voorstellen dat daar grote emoties bij komen kijken: er worden tranen gelaten en harten veroverd.”

B&B Zoekt Lief zal in de zomermaanden elke week van maandag tot donderdag te zien zijn op VTM 2. De eerste vier afleveringen worden ook op VTM uitgezonden. Het programma is gebaseerd op het Nederlandse B&B Vol Liefde, dat een groot succes is bij onze noorderburen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER