De plaats van de steekpartij in Kessel-Lo
Jonas Roosens

Autopsie bevestigt: drie bewoners uit Kessel-Lo vermoord door buitenstaander, dader nog niet gevat

De drie mensen die afgelopen weekend dood zijn teruggevonden in een woning in Kessel-Lo, nabij Leuven, zijn wel degelijk vermoord door een buitenstaander. Dat bevestigt het parket van Leuven. De dader of daders - die op dit moment nog niet zijn gevat - hebben "onnoemlijk veel messteken toegebracht". 

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden in een huis in Kessel-Lo drie lichamen gevonden. Het ging om de 54-jarige bewoonster van de woning, haar zoon van 23 jaar en een vriend van de familie (47). 

Uit de autopsie blijkt nu dat ze alle drie met steekwonden om het leven zijn gebracht door iemand van buitenaf. Dat zegt het parket van Leuven. Die dader - of daders - hebben, nog volgens het parket, "onnoemelijk veel steekwonden" toegebracht bij de drie. "De slachtoffers hebben bovendien ook aanzienlijk veel wonden die komen omdat ze zich hebben verweerd."

Vanochtend werden een man en vrouw opgepakt bij huiszoekingen, maar zij zijn later op de dag vrijgelaten, na verhoor door de politie. Meer wil het parket daarover niet kwijt. 

Meest gelezen