Roberto Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez. © Photo News

Het Duivels kantje van ‘Mr. Brightside’ Roberto Martínez: “Ik heb niks te zeggen over de ref, maar…”

Rode DuivelsVergeet de charmante façade. Vergeet het optimisme van ‘Mr Brightside’. Achter die lieftallige glimlach verbergt Roberto Martínez zijn duivels kantje. Een slechte verliezer die een natie nu ook heeft leren kennen sinds die gemene uithaal naar de VAR in Wales. Uw krant dook in het verleden van de bondscoach en beantwoordt volgende vraag: waarom kan Martínez zo moeilijk om met verlies?   

10 reacties

  • roger goddeeris

    2 jaar geleden
    Als men deze zaak eens klaar en duidelijk overlegd, wat heeft deze man gepresteerd om zulk loon te ontvangen? Heeft spelers met veel talent ter beschikking gehad om prijzen te pakken maar heeft het klaargespeeld om alles de nek om te draaien ,en geen enkele prestatie kunnen neerzetten waarvan men kan zeggen dat ze goed was Weg ermee en zo vlug mogelijk
  • Bob Fréson

    2 jaar geleden
    Veel trainers voor hem hebben het veel beter gedaan met veel minder centen en met veel minder kwaliteiten. Toen was het nog een plezier om naar de Rode Duivels te kijken. En zeggen dat er nog heel wat bijzonder goede voetballers rondlopen die hun kansen niet krijgen. Grote schande.
  • Erik Audenaert

    2 jaar geleden
    Moniek Smets , jij zegt nu eens de volledige waarheid over die vent . Geld pakken om niets te doen en geen Nederlands willen praten . Ik ben het volledig met je eens .
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Een trainer uit de subtop wordt tactisch al eens gepakt door trainers als Conte, Giggs, Deschamps of Van Gaal.
  • Sonja De Grave

    2 jaar geleden
    De grootste mislukkeling als bondscoach die men maar kan hebben. Noch Wilmots en andere mindere goden, die destijds onbekwaam werden geacht om de RD te coachen en die het moesten doen met heel veel minder kwaliteit, hebben zo een belabberd resultaat neergezet als Martinez, rekening gehouden met de grote groep wereldspelers waarover hij beschikte. Niets niemendal heeft hij gewonnen door zin eigenzinnigheid en zijn tactisch onbenul gecomplementeerd met zijn favoritisme voor bepaalde spelers