Roberto Martínez komt terug op scherpe uithaal: “De VAR is een fantastisch instrument, maar het wordt niet correct gebruikt”

Rode DuivelsDe woede is bekoeld, maar de mening is niet veranderd. Roberto Martínez kwam aan de vooravond van Polen-België terug op de scherpe uithaal richting VAR na de uitmatch in Wales. “De videoref is een fantastische tool, maar wordt verkeerd gebruikt. Als bondscoach is het mijn taak om dit onder de aandacht te brengen”, vertelt hij aan Gilles De Bilde. Martínez sprak in bovenstaande video ook over de povere 4 op 9 en wie zeker zal spelen morgen. 

11 reacties

  • Jean Pierre Buelinckx

    2 jaar geleden
    Door de knappe assist van Ramsey stond doelpuntmaker Johnson volledig vrij om te scoren , onze trage verdedigers werden allen in de wind gezet. Daar zou één of 2 millimeter buitenspel (volgens allesziener Martinez ) niks aan veranderd hebben !
  • CAROLL SHELBY

    2 jaar geleden
    Kom terug Marc Wilmots ,dan zullen weer voetbal te zien en uitleg in het Nederlands te horen krijgen en Radja Nainggolan terugzien in de ploeg .
  • Dirk Dierckx

    2 jaar geleden
    Zolang er mensen de beelden moeten beoordelen is er vergissing mogelijk. Martinez heeft gelijk, er moet nieuwe software komen die ogenblikkelijk uitsluitsel komen zonder menselijke tussenkomst of gepruts.
  • Buyausan jamal

    2 jaar geleden
    Het wordt tijd voor een ander trainer, Als het warm wordt onder de tenen zoekt men altijd een excuus, talent genoeg in onze competities , je moet kunnen organiseren en gied scouten
  • amar amaouch

    2 jaar geleden
    Zo een gouden generatie verdiend een goud coach. En niet zo maar een coach.