Martine Jonckheere
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Jonckheere © Kristof Ghyselinck

Martine Jonckheere, vier maanden na haar exit bij ‘Familie: “Anderen die die dag ook ontslagen zijn, zijn heel kwaad geworden”

BVVier maanden geleden stond Martine Jonckheere (65) nog op de set van ‘Familie’. Daar kwam een definitief einde aan toen haar personage Marie-Rose stierf in een woningbrand. De actrice blikt nu in Dag Allemaal terug op haar acteercarrière, vertelt over de rol van haar leven en het pijnlijke ontslag dat ze tot tweemaal op haar bord kreeg. “Je moet weten dat ik binnengehaald was om de nieuwe mater familias te worden.”

16 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Schaf die rommel af. Bovendien krioelt het hier van de BV's. Zouden die beter geen werk zoeken zoals andere mensen.
  • Werner Heremans

    2 jaar geleden
    Hoogtijd dat je gewoon begint te leven en het fenomeen BV aan de kant zet. DAn kom je ook toe met een gewoon loon en kan je een rustige oude dag , zonder capriolen, beleven.
  • Walter Stassen

    2 jaar geleden
    "BV's" denken echt dat ze anders behandeld dienen te worden dan alle andere normale mensen hé. Waarom zou jij tot in het oneindige in een flut-soap mogen meespelen? Komaan hé. Ga eens écht werk zoeken misschien ipv wat komedie te spelen in een genre waarin acteertalent absoluut geen vereiste is.
  • Anja Lemmens

    2 jaar geleden
    Welkom in de realiteit, in de zorg en horeca worden er 10000den werknemers gezocht, maar dat is wel echt werken voor een klein loontje.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Martine, je kan ook ander werk zoeken in plaats van continu te stempelen met uitzondering van opnames voor Familie uitzonderlijk. Wij doen dat ook.