Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Schilderwerken Youri. Regelaar op het middenveld”: één grote uitblinker bij Rode Duivels, voor het overige veel zesjes

Rode DuivelsDe Rode Duivels kunnen dan toch met een positief gevoel op vakantie vertrekken. De Belgen wonnen dankzij een treffer van Michy Batshuayi met het kleinste verschil in Polen. Toch was ‘Batsman’ niet dé grote uitblinker, wat ons betreft. Die eer was weggelegd voor de regisseur op het middenveld. Bekijk hieronder onze punten.

7 reacties

  • Lowi Verborgt

    2 jaar geleden
    Wat komt Vanaken in de nationale ploeg doen?
  • Vince Geerts

    2 jaar geleden
    Vanaken speelde voor mij een betere partij dan overroepen Tielemans.
  • Rudy Moerloos

    2 jaar geleden
    Ik ben al blij dat ze gewonnen hebben en als je naar de andere grote landen kijkt, dan is het toch ook niet echt goed. Hoe is Italie eigenlijk europees kampioen geworden?
  • Hugo Wouters

    2 jaar geleden
    Vanaken viel knap in en strooide met goede passen, een beetje geluk ontbrak hem of hij scoorde alweer een mooi doelpunt. Toch zijn er mensen die slechts met één oog naar een match kijken.
  • Freddie HEREMANS

    2 jaar geleden
    Lois Openda is nog steeds dezelfde niet-produktieve pocket-spits als twee jaar terug bij Club. Vanaken was opnieuw onzichtbaar, vindt zijn positie niet bij België en dringend aan vakantie toe.