De mama en beste vriend van Axl Van Den Broeck zochten steun bij elkaar op de plaats van het ongeval
Volledig scherm
PREMIUM
De mama en beste vriend van Axl Van Den Broeck zochten steun bij elkaar op de plaats van het ongeval © Mathias Mariën

Mama en beste vriend van verongelukte Axl (17) zoeken steun bij elkaar op fatale plek: “Mijn zoon was zó gelukkig. Dit is niet te vatten”

Damme/Zeebrugge“Axl was een prachtzoon. Alles vertelde hij ons, tot de meest gênante dingen toe. Want zo was hij: een open boek. Altijd goedlachs.” De mama van Axl Van Den Broeck (17), die woensdagmiddag om het leven kwam bij een tragisch verkeersongeval met zijn bromfiets, is kapot van verdriet. Samen met de beste vriend van Axl bezocht ze donderdagochtend opnieuw de plaats van het fatale ongeval. 

  1. KIJK. Ontdek het totaal vernieuwde en heringerichte Provinciaal Hof op de Markt in Brugge: “Wie meer wil weten over West-Vlaanderen moet hier zijn”
    PREMIUM

    KIJK. Ontdek het totaal vernieuwde en heringe­rich­te Provinci­aal Hof op de Markt in Brugge: “Wie meer wil weten over West-Vlaanderen moet hier zijn”

    Het gebouw met de grootste gevel op de Markt van Brugge opent vrijdag weer de deuren voor het publiek. Grote restauratie- en herinrichtingswerken hebben het Provinciaal Hof een andere aanblik gegeven. Voortaan is dit hét huis van de West-Vlaming. Met streekproducten, typische objecten en talrijke nieuwe hoekjes en kantjes. Met 14 miljoen euro is de kostprijs evenwel niet min. Ontdek mee hoe het gebouw in elkaar steekt én ontdek het programma voor het aankomende tiendaagse festival ‘Over Morgen’.
    Brugge
  2. Ex-vriend (41) die Veronique (36) met 200 messteken doodde, komt aan op reconstructie in Knokke-Heist: “Haar familie zal alles kunnen volgen”
    PREMIUM
    Update

    Ex-vriend (41) die Veronique (36) met 200 messteken doodde, komt aan op reconstruc­tie in Knok­ke-Heist: “Haar familie zal alles kunnen volgen”

    In Knokke-Heist is even voor 14 uur de reconstructie gestart van de haast ongezien brutale moord op Veronique Nobus (36). Zij werd 4,5 maanden geleden met meer dan 200 messteken om het leven gebracht door haar ex Jürgen M. (41). De man werd met een bivakmuts aan naar het appartement gebracht. De familie van het slachtoffer, die de kans krijgt om alles vanop afstand te volgen, wacht dan ook een zware confrontatie. “Maar het is belangrijk dat zij antwoorden krijgen op hun vele vragen”, klinkt het bij de advocaten van haar ouders.
    Knokke-Heist