Column Segers Fouad Ahidar
Volledig scherm
PREMIUM
Column Segers Fouad Ahidar © HLN

COLUMN. “Verdoof mij", smeekte het schaap. “Mag niet van Allah”, zei het Brussels Parlementslid. “We zijn hier in Brussel, niet in Vlaanderen”

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Fouad Ahidar (Vooruit).

16 reacties

  • Eric Roos

    2 jaar geleden
    Dirk Van Nuffel, U weet ongetwijfeld toch wel: 1° dat de afdeling Wetgeving van de Raad van State adviezen alleen mag geven als de uitvoerende macht haar een ontwerp/voorstel van wet/decreet/ordonnantie/besluit ter advies voorlegt; 2° dat de afdeling Bestuursrechtspraak van diezelfde Raad alleen arresten kan uitspreken als een rechtsonderhorige bij haar een administratiefrechtelijke akte of reglement ter nietigverklaring of schorsing indient.
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Waar zit Gaja nu ? Weinig van te horen . Een dier verdoven als het mogelijk is zal beter zijn dan niet verdoven . Het vlees blijft hetzelfde of niet ? Politiek gesjoemel nog eens Belgie is een nepland geworden voor velen
  • geert balliauw

    2 jaar geleden
    Als een partij via een intern democratisch proces beslist heeft om een bepaald standpunt in te nemen, dan mag je verwachten dat de vertegenwoordigers van die partij dat standpunt uitvoeren. Dat is ook democratie.
  • Patrik De Weirdt

    2 jaar geleden
    Eens te meer wordt de wet bepaald door een minderheid. De grondwet, waarin gestipuleerd wordt dat kerk en staat gescheiden moeten zijn, wordt opnieuw met de voeten getreden.
  • marcel mampaey

    2 jaar geleden
    dus meneer Bervoets als ik het goed begrijp als er morgen een wet gestemt word dat iedereen in Brussel gesluierd moet lopen is dat democratie.