REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Brussels Airlines moet 315 vluchten annuleren: 40.000 passagiers zijn getroffen

Tijdens de driedaagse staking van het cabinepersoneel en de piloten, van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 juni, moet luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines ongeveer 60 procent van haar geplande vluchtschema schrappen. Concreet zijn er 315 vluchten geannuleerd, 40.000 passagiers zijn getroffen.

56 reacties

  • jan boden

    2 jaar geleden
    In juli 2020 werd in het kader van een akkoord tussen de federale regering en Lufthansa een staatssteun toegekend van 290 miljoen €. Lufthansa pompte zelf ook nog eens 170 miljoen € in de dochter zodat zij de coronacrisis zou kunnen trotseren. Brussels Arlines hangt dus al volledig aan het infuus en wordt kunstmatig beademd.
  • oswald billiet

    2 jaar geleden
    Ik vermoed dat Brussels Arlines stilaan in palliatieve toestand geraakt. Wat moeten al die stakingen kosten? Wat ook met het vertrouwen van de reizigers die nu al weten dat ze niet kunnen vertrekken? Wat ook met de houding van de vakbonden die toch moeten zien waar dit naartoe leidt?
  • Leonarda Van Opbroecke

    2 jaar geleden
    Er zijn nog andere maatschappijen en goedkoper.
  • guy muis

    2 jaar geleden
    Hier in deurne zijn ze welkom hoe meer vliegers hoe mooier in mijn tuin!
  • Francis Menten

    2 jaar geleden
    Gisteren was er zogezegd geen enkele vertrekkende passagiersvlucht uit Zaventem. Dit werd vandaag nog eens herhaald dat er geen vliegtuigen vertrokken gisteren. De waarheid is wel wat anders: tientalle vluchten zijn toch vertrokken (Ryanair x4, ethiopean x1, austria x1, titan x1, brussels airlines nr Kigali, brussels airlines nr Kinshasa en nog tientalle andere). Cfr. Flightradar24. Waarom blijft de woordvoerster van Brussels Airport deze leugens herhalen? Waren er VIPs die moesten vertrekken?