Rob de Nijs in rolstoel op het podium tijdens afscheidsconcert in Amsterdamse Ziggo Dome: “Fijn dat jullie er zijn”

MuziekDe afscheidstour ‘’t Is Mooi Geweest’ van Rob de Nijs (79) kwam woensdagavond aan z’n einde. De Nederlandse zanger heeft zijn zestigjarige carrière afgesloten met een optreden in de Ziggo Dome. Op beelden is te zien hoe zijn echtgenote Henriëtte hem in zijn rolstoel het podium op begeleidde.

  1. Charlotte Casiraghi van Monaco gaat scheiden én heeft al een andere vlam: “De femme fatale van deze generatie Grimaldi’s”
    PREMIUM
    Royalty

    Charlotte Casiraghi van Monaco gaat scheiden én heeft al een andere vlam: “De femme fatale van deze generatie Grimaldi’s”

    Is Monaco het land van de twijfelachtige koninklijke huwelijken? Na al het drama tussen prins Albert en zijn Charlène, rommelt het nu ook tussen Charlotte Casiraghi (37) - de dochter van prinses Caroline - en haar echtgenoot Dimitri Rassam. Of moeten we zeggen ex-echtgenoot? Want hoewel de geruchtenmolen al langer op volle toeren draait, werd Charlotte nu ook aan de arm van een andere man gespot. Wat is er precies aan de hand?
  2. EXCLUSIEF. Gert Verhulst leidt ons rond in zijn Plopsaland: “De duurste attractie, daar durf ik zelf niet in”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Gert Verhulst leidt ons rond in zijn Plopsaland: “De duurste attractie, daar durf ik zelf niet in”

    “Krampachtig of met mijn armen in de lucht, maar brullen doe ik nooit.” Gert Verhulst (56) kickt op overkop gaan. Dat verklapt hij ons tijdens een exclusieve rondleiding door een leeg Plopsaland, net voor de start van de paasvakantie. “Als klein manneke zette ik mijn zuster in de kruiwagen en reed ik met haar rond alsof ze in mijn eigen pretpark zat.” Een kinderdroom die vandaag realiteit is. Maar hoeveel kost dat nu, een attractie van Gerts hand en welke is de duurste? De Studio 100-baas doet zijn boekje open.