Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photo news

Wanneer de entourage van Evenepoel begint te twijfelen aan Quick.Step...

BK Tijdrijden“Is Remco Evenepoel favoriet voor het Belgisch kampioenschap tijdrijden? Is de paus katholiek?” Ook onze chef wielrennen Marc Ghyselinck weet naar wie er straks in Gavere zal gekeken worden, maar wat hij ook ziet is dat de onvoorwaardelijke liefde van de renner voor zijn ploeg wat is afgebrokkeld. “In het kamp van Evenepoel stelt men zich vragen, of de ploeg de knowhow heeft om de renner te geven wat hij wil.”

10 reacties

  • Marnix Hemeryck

    2 jaar geleden
    Tis een belgies talent laat hem groeien ,hoe kan je zo jonge gast afbreken,hoe fanatiek kan je zijn ben zeker met de juiste begeleiding kan hij meer dan rondes van 5 dagen maar day dat bij Quick step zal zijn daar heb ik mijn twijfels ,
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Wel de knowhow maar helaas geen ploegleiders gelijk Bruyneel die de HC's op hun duimpje kennen en die ook nog een begenadigd daler was tot ie een bocht mistte, dus ook in t dalen zit nog verbetering wat minuten kan schelen in de Vuelta.
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Mag ik even lachen, Quick step niet de know how hebben? Ik weet niet wie dit verzonnen heeft, maar die moet dringend eens op bezinning.
  • Dietrich Van Helder

    2 jaar geleden
    Evenepoel is een groot talent. Kleine rondes zijn inderdaad meer zijn ding. Ik twijfel of hij een grote ronde aankan. Zeker is dat zijn huidige ploeg niet de knowhow en ondersteuning heeft om hem die grote ronde te laten winnen. Prima leerschool nu, maar hij heeft andere ploeg nodig voor de Tour e.d. te kunnen winnen.
  • Youri Verstraete

    2 jaar geleden
    Ik denk dat je de zaak eerder moet omdraaien...