Dino Hotic & co spelen voortaan met een nieuw logo op de borst.
Volledig scherm
Dino Hotic & co spelen voortaan met een nieuw logo op de borst. © PN/Cercle

Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

Cercle BruggeCercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis. 

  1. Miron Muslic (Cercle Brugge) kijkt uit naar derby: “Wij gaan voluit voor winst, met alle respect voor Club”
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    Miron Muslic (Cercle Brugge) kijkt uit naar derby: “Wij gaan voluit voor winst, met alle respect voor Club”

    Miron Muslic blijft indruk maken met Cercle Brugge. De 1-2-zege op AA Gent vorige week was zonder meer een ‘hold up’, maar de voorlopige vijfde plaats van Cercle Brugge in de klassering is dat over het ganse seizoen bekeken absoluut niet. Muslic maakt er ook geen geheim meer van dat zijn grote ambitie is om over vijf weken in de top zes te finishen. En dus is de derby van zondag in alle opzichten een superbelangrijk duel. Het toeschouwersrecord van dit seizoen, 7.000 man tegen Anderlecht, gaat trouwens aan diggelen. “En wij willen de drie punten in Jan Breydel houden”, zegt Muslic ferm.
  2. Christiaan Ravych (Cercle Brugge) leidde
nooddefensie in Anderlecht: “Elk foutje
wordt op dit niveau keihard afgestraft”
    PREMIUM
    voetbal jpl champions' play-offs

    Christiaan Ravych (Cercle Brugge) leidde nooddefensie in Anderlecht: “Elk foutje wordt op dit niveau keihard afgestraft”

    In het Lotto Park werd Cercle Brugge met de neus op de feiten gedrukt. Met een nooddefensie, zonder de drie meest ervaren centrumverdedigers, werden de winstkansen van groen-zwart vooraf al heel laag ingeschat en individuele blunders maakten het helemaal onmogelijk om de Brusselse leidersploeg af te stoppen. Zondag komt er al een kans op revanche, thuis tegen datzelfde Anderlecht. “Maar we zullen toch iets geconcentreerder moeten zijn”, beseft Christiaan Ravych.