De drie broers en de Marokkaanse koning.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie broers en de Marokkaanse koning. © Instagram @abuazaitar - Fotomontage HLN

“Het is oorlog in het paleis”: hoe een innige relatie met drie Duitse broers de Marokkaanse koning ondermijnt

RoyaltyBij ons doen de namen Abu, Omar en Ottman niet meteen een belletje rinkelen, maar in Marokko zijn ze volop onderwerp van gesprek. Sinds de drie Duits-Marokkaanse broers door koning Mohammed VI (58) werden uitgenodigd op audiëntie, zijn ze onafscheidelijk geworden en trekken ze aan alle touwtjes. Ze namen hun intrek in het koninklijk paleis, reizen samen met de vorst de wereld rond en baden in extreme luxe. Tot afgrijzen van Mohammeds familie, de paleisleiding en de geheime diensten, die een campagne hebben opgezet om van de broers af te komen.

11 reacties

  • damin bas

    2 jaar geleden
    Leve de koning! Heeft marokko top 15 stijgende economien gemaakt. Vorig jaar 240.000 nieuwe auto’s verkocht in marokko. Een record. Het volk komt steeds meer in middenklasse en rijkere klassen.
  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Zijn papa was een eerbiedige Koning. Ik dacht deze Koning ook, hij richtte toevluchtsoorden op voor vrouwen waar huiselijk geweld op gepleegd werd of was het dan toch zijn mooie echtgenote die dat op gericht heeft? Zou zij echt weggevlucht zijn van hem? Ja dan mogen we ons nu echt vragen stellen.
  • younes belkhiri

    2 jaar geleden
    Dit zijn bekend kooi vechters die door de koning worden uitgenodigd
  • Luc Jacobs

    2 jaar geleden
    Er zijn al jaren verhalen over de geaardheid van de Koning. Het is ook een mens met gevoelens gelijk hoe het komt. Uiteraard in schril contrast met de grote armoede in zijn land
  • Marc Werbrouck

    2 jaar geleden
    Meer dan waarschijnlijk gebeurt er iets wat nu nog niet gekend is. Komt ooit wel boven maar intussen leeft Marokko in armoede verder.