BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Driedaagse staking bij Ryanair van start: tot 300 vluchten geschrapt

Daags nadat er bij Brussels Airlines een driedaagse staking is gestart, legt ook personeel van Ryanair in België gedurende drie dagen het werk neer. Er worden op de luchthavens van Charleroi en Zaventem tientallen vluchten geschrapt.

8 reacties

  • Smet Pascal

    2 jaar geleden
    Als de mensen al eens moesten beginnen met deze sociale uitbuiting vliegtuigmaatschappij te negeren … . Zelfs een flesje water aan het personeel geven is voor de CEO miljardair te veel.
  • Jan Kerschot Boudewijns

    2 jaar geleden
    Ryanair geeft alle mogelijkheden om vlot vliegtickets te kopen. Maar verder worden de klanten, het personeel en de vakbonden uitgelachen ( Mickey mouse vakbonden) Als ge de prijs van uw ticket moet terugvragen dan is het een heel moeilijke procedure die regelmatig op hun website vastloopt en dit al jaren, men doet dit expres en dan spreken we nog niet over de claimprocedure die Europa heeft opgesteld als schadevergoeding die werkt ook al jaren niet zoals het moet volgens test aankoop
  • FRANK WILLEMS

    2 jaar geleden
    Jaren Ryanair afgebroken door de media …nu ook bij BA die wel miljoenen staatssteun krijgen
  • louis van hoeylandt

    2 jaar geleden
    waarom is vliegen een luxe ? dat er iets moest gebeuren is te verwachten ...want een vlucht bvb charleroi naar montpellier en retour ..;met wat geluk 35 euro ryanair met air france 850 euro ja dat is een luxe het ander is gewoon een prijs zoals de bus of trein en dan kunnen mensen met klein inkomen ook eens verder dan de kerk in gaan ,maar dat moet zich ergens wreken ..
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Ze creëren zelf de pr9blemen...Wie wil ok alweer de goedkoopste zijn, tja dan moet je maar met je gat op de blaren zitten he...loon minimaal , maar winst moet maximaal zijn werkt nóóit.