Wat vonden ‘Thuis’-acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfinale? "Ik was niet voorbereid op die scène”

Showbizz‘Thuis’-kijkend Vlaanderen zat gisteren op het puntje van hun stoel, want de seizoensfinale van de populairste soap van Vlaanderen zorgde letterlijk voor vonken. Na een wekenlange undercoveroperatie kwam de verhaallijn tussen Chris en Tim eindelijk tot een hoogtepunt. Acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans blikken samen met Showbits-reporter Senne terug op ‘de spannendste seizoensfinale tot nu toe’.

15 reacties

  • Karine Devillers

    2 jaar geleden
    Het was een spannende seizoensfinale zowel Tim als Chris spelen hun rol zeer goed en nu wachten tot september
  • Anita Billen

    2 jaar geleden
    Chris en Karin een koppel, neen hoor.
  • Myriam Torfs

    2 jaar geleden
    Chapeau aan Danny en Jeroen om zo’n personage te spelen!! Danny speelde ooit nog in Flikken… voor mij was het te spannend maar dit heeft met mijn persoonlijke ervaring te maken met de scènes in de schuur…onder schot worden gehouden.. ik heb niet uitgekeken.. het werd me even te veel.. Maar niettegenstaande ben ik een fervent Thuis kijker… en nu wachten wat september brengt en wie het overleeft!!
  • Eric mathijs

    2 jaar geleden
    Familie was een betere finale
  • willy henneco

    2 jaar geleden
    vond de finale zeer spannend maar bleef een beetje op mijn honger zitten met teveel onzekerheden. voor de rest, allemaal topacteurs.