Aike Viskeek (links) en Quinten Hermans.
Volledig scherm
Aike Viskeek (links) en Quinten Hermans. © Belga/PN

Verwensingen voor ploegleiding Intermarché, die uitspraken Quinten Hermans countert: "Situatie is uit de hand gelopen, we willen ploegsfeer bewaren”

Tour de FranceWaarom werd Quinten Hermans om niet-sportieve redenen uit de selectie voor de Tour de France van Intermarché Wanty Gobert gelaten? Volgens Aike Visbeek heeft zijn transfersoap van “acht maanden” de sfeer binnen de ploeg verzuurd. Waarom Hermans pas maandag te horen kreeg dat hij niet mocht gaan, kon niet worden gestaafd.

38 reacties

  • Patrick kil

    2 jaar geleden
    Visbeek komt van de DSM-ploeg, u weet wel waar elk jaar een aantal renners met"fricties" vertrekken. Over het paard getilde Nederlander.
  • Christiaan van Mansfeld

    2 jaar geleden
    Aike Visbeek laat zien waarom deze ploeg met het kleinste budget zo succesvol is. Sfeer, teamgevoel en transparantie. Dat Hermans daar misbruik van maakte is hem vergeven gezien zijn eigen positie maar dan moet je ook de consequenties aanvaarden.
  • Leopold Vanhoof

    2 jaar geleden
    Zo iets deel je niet telefonisch mee, zeker niet slechts 24h op voorhand.
  • Kwinten Korst

    2 jaar geleden
    Ontslaan die man
  • Leo Verbeek

    2 jaar geleden
    Een omhooggevallen ploegleider, in ieder geval. Verliest nogal snel de trappers. Is derhalve niet waard om wat dan ook over de ploeg en Hermans te zeggen. Als die zijn werkgever juist wil handelen moet hij hem ontslaan.