Cassidy Hutchinson liet geen spaander heel van haar voormalige baas, oud-president Trump, tijdens de hoorzitting in het parlement.
Volledig scherm
PREMIUM
Cassidy Hutchinson liet geen spaander heel van haar voormalige baas, oud-president Trump, tijdens de hoorzitting in het parlement. © Photo News

Oud-staflid Witte Huis getuigt vernietigend voor onderzoekscommissie: “Trump wilde meedoen aan bestorming Capitool”

Wilde voormalig president Donald Trump de macht behouden en was hij bereid tot een staatsgreep? Voormalig stafmedewerkster Cassidy Hutchinson getuigde dinsdag vernietigend voor de onderzoekscommissie. “Een razende Trump wilde het stuur overnemen van zijn chauffeur omdat de veiligheidsdiensten weigerden hem naar het Capitool te brengen”, vertelde ze.

15 reacties

  • Eddy Van wichelen

    11 maanden geleden
    Ik kan er echt met mijn verstand niet bij dat zo'n figuur als Trump nog zoveel "believers" heeft... Zoals de Bakeljauws vroeger al zegden; In wa voer ne wereld leven wij..?
  • Gisèle Croux

    1 jaar geleden
    Met al wat die kerel heeft uitgespookt kan ik niet begrijpen dat hij zich terug kandidaat mag/kan zijn voor de presidentsverkiezingen. Ik vrees voor de toekomst van de VS en de rest van de wereld!
  • Roeland Van de Wal

    2 jaar geleden
    De schrik zit er precies ferm in dat Trump zou terug komen om zich kandidaat te stellen zeker?Ik zie hem zelfs nog winnen ook.
  • Jose Van Hauwaert

    2 jaar geleden
    Deze dame is/was een DIE HARD Republican, heeft haar getuigenis "onder eed" afgelegd. Diegenen die in de USA hard schreeuwen dat ze gelogen heeft,kunnen hun versie "Under Oath" gaan geven. Maar nee, die geven allen "the fifth" als reden om het niet te doen omdat er zware straffen staan op het liegen in de USA. tRump heeft zelf ooit gezegd,"if one need to plea the fifth, than he or she must be guilty and have something to hide". Deze dame heeft de waarheid gesproken.. 100%
  • RENE LENAERTS

    2 jaar geleden
    En wanneer gaan ze Donald eindelijk aanhouden en berechten voor poging tot staatsgreep?