Luc Appermont
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Appermont © VTM

Luc Appermont over exclusivi­teits­con­trac­ten: “Dat Jeroen Meus zoveel verdient, vind ik niet meer dan normaal”

BV“Als kind was ik onhandelbaar”, aldus Luc Appermont (72) in ‘Primo’. “Ik moest dus naar een streng internaat.” Een katholieke school, zoals zijn geloof dat oplegt. “Ik heb heel het parcours doorlopen: misdienaar, voorlezer, koorknaap…” Tot hij, tegen alle verwachtingen in, in de showbizz belandde. Maar ook daar liep niet alles van een leien dakje. Een openhartig gesprek over zijn jeugd, zijn geloof en zijn relatie. “Ik had een stalker. En opeens stond die vrouw in mijn tuin.” 

25 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    2 jaar geleden
    Appermont gaat de boel verdedigen. Iedereen mag heel goed zijn boterham verdienen. Maar wat doen deze mensen dan zoveel meer als anderen die in slechte en gevaarlijke omstandigheden dagelijks een stuksken van deze boterham moeten verdienen. In deze gekke wereld slaat de balans veel te veel door in de een of andere richting. Heeft er dan niemand geen beetje gezond verstand niet meer ? Jeroen Meus is een toffe gast maar de laatste gebruikt hij iets te veel potjes. Wie heeft zoveel in huis ?
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Tussen 1994 en 2022 zit iemand nu reeds zo goed als welgeteld 28 jaar op het eerste net van de VRT de Vlaamse kijker te stalken. Ik stel voor dat de persoon genoemd in het huidige artikel tussen zijn 72ste en 100ste een exclusiviteitscontract krijgt bij dezelfde zender. Dat is ook 28 jaar! En noem het programma: poets wederom poets! Ik bedoel maar! Het moeten niet steeds dezelfden zijn!
  • wilfried rochtus

    2 jaar geleden
    Mooi intervieuw heel verhelderend, heb altijd genoten wanneer je op jou rustige en kundige manier een programma presenteerde . Meer van dat !!!
  • paul van gorp

    2 jaar geleden
    alle respect voor Luc en ook voor Jeroen Meus, maar Luc is niet de geschikte persoon om een objectieve mening te geven over exclusiviteitscontracten
  • Marc Werbrouck

    2 jaar geleden
    Niettegenstaande alle negatieve reacties blijft VRT nummer 1 wat kijkcijfers betreft. Dat zegt veel en zeker als men vergelijkt met VTM. Kwaliteit heeft zijn prijs!