© Instagram Lesley Ann Poppe

© Photo News

thumbnail: null
thumbnail: null

Pas getrouwde Lesley-Ann Poppe gaat huwelijk nog eens overdoen

Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin Lebreton (27) zijn vorige week getrouwd in het stadhuis van Antwerpen, uitgerekend op 7 maart - de verjaardag van Lesley-Ann. Het was een bescheiden trouw in het grootste geheim, maar aan Dag Allemaal verklappen ze dat er nog iets op stapel staat.

ehu

In juni plannen de twee hun ‘weddingmoon’ - een bruiloft en honeymoon gecombineerd - in het Amerikaanse Las Vegas. “We trekken met vrienden en familie naar daar. Eerst wilden we in Vegas ook voor de wet trouwen, maar dat bleek al snel veel papierwerk”, legt Kevin uit. “We plannen nog wel een ceremonie in een trouwkapel, louter symbolisch. Daar zal ik wél een lange, witte bruidsjurk dragen”, gaat zijn kersverse echtgenote verder.

Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin Lebreton (27) zijn al een jaar samen en werden in november ouders van Gabriël. Hij zal bij zijn grootouders logeren tijdens de ‘weddingmoon’.

Dinsdagochtend vond het burgerlijk huwelijk plaats. Poppe zette er een foto van op haar Instagrampagina (zie foto boven).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer