Kaka en De Ketelaere.
Volledig scherm
Kaka en De Ketelaere. © PN/Belga

Na de vergelijking met Totti, nu die met Kaká: “Als hij zo doorgaat, is De Ketelaere ooit 100 miljoen waard”

Club BruggeVijf op vijf voor Charles De Ketelaere. Terwijl het nog altijd wachten is op onderhandelingen op clubniveau tussen AC Milan en Club Brugge, blijft de Gazzetta Dello Sport hem in de kijker zetten. Voor de vijfde dag op rij prijkt CDK op de voorpagina van de grootste Italiaanse sportkrant. Binnenin klopt oud-international Enzo Scifo de hype mee op: “De Ketelaere doet mij een beetje denken aan Kaká.”

27 reacties

  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    CDK Doet me een beetje denken aan Kevin DB simpel en bescheiden , was hier al goed maar sinds die in G.B. speelt een topspeler geworden . En er waren er ook velen die zegden ; Die zal rap terug zijn en zie waar hij nu staat .
  • marc lenaerts

    2 jaar geleden
    Ik zou zeggen volg je buikgevoel want veranderen van spijzen is niet altijd beter hoor
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Hij is echt goed, ook bescheiden en verstandig. Dat is te véél, om bij brugge te spelen.
  • Jeroen Vangeel

    2 jaar geleden
    Beter bij een grote ploeg ontwikkelen dan bij Brugge, maar goed, ieder zijn mening. Ik heb hem ook zien vooruit gaan de laatste jaren. Doe zo voort CDK en heel veel succes.
  • Dennis Lefevre

    2 jaar geleden
    Over Saelemakers zeiden ze ook wa ga diene daar doen? Cdk kan zeker mee in Milan maar denk dat hij liever nog een tussenstap zou maken. Maar als je ziet vanwaar hij komt en met welke durf hij in de CL speelt is het logisch dat grote ploegen komen aankloppen + het meest belangrijke zijn mentaliteit, geen capsones en leergierig.