©  RR

60 wedstrijden ongeslagen: vicekampioen Union knipoogt met nieuw shirt naar iconische reeks

Met het nieuwe seizoen in aantocht, heeft ook vicekampioen Union zijn nieuwe thuisshirt voorgesteld. De Unionisten blijven trouw aan hun vertrouwde kleuren, maar kiezen wel voor een opvallend detail op de borst.

Thomas Cami, Jens Jacobs

Geen verrassing bij het shirt van vicekampioen Union Sint-Gillis. De revelatie van vorig seizoen blijft vasthouden aan de vertrouwde kleuren om komend seizoen hun thuis wedstrijden mee af te werken in het Joseph Marienstadion.

Toch valt er een kleine nieuwigheid te bespeuren op de borst. Dante Vanzeir en co. spelen komend seizoen met “Union Soixante” op het shirt, waarmee het verwijst naar de iconische reeks wedstrijden tussen 1933 en 1935. Toen wist het maar liefst zestig wedstrijden ongeslagen te blijven. Afwachten of de nieuwe shirts de spelers ook komend seizoen een boost geven. Dan speelt de vicekampioen voor het eerst sinds lang opnieuw Europees voetbal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer