ANALYSE NA AANKOMST (12). “Je kan het niet op pech blijven steken”: Michel Wuyts vindt dat Lotto-Soudal het na baaldag over andere boeg moet gooien

Tour de FranceEen dramatische etappe in de Tour de France voor Lotto-Soudal, dat Caleb Ewan als speerpunt heeft maar halfweg de Tour moet constateren dat er nog maar weinig succes werd geoogst. “Het wordt tijd dat ze het over een andere boeg gooien”, zegt analist Michel Wuyts. “Ze hebben ook al enkele vroege vluchten gemist. Je kan dat niet op pech blijven steken.” Wuyts vertelt ook over Wout van Aert, de sterke Denen in de Tour en de verraderlijke rit van morgen naar Mende. 

2 reacties

  • jean Putzeys

    2 jaar geleden
    Beste Bart in Frankrijk zou men Gilbert koesteren, Luik-Bastenaken-Luik, Waalse Pijl, Ronde van Vlaanderen, Parijs Roubaix, twee keer ronde van Lombardije, twee maal omloop het nieuwsblad, 4 maal gold race, wereldkampioen, 2 keer kampioen van België, San Sebastian, 2 keer Parijs Tours, ritten gewonnen in de drie grote rondes etc. Ze gaan nog lang mogen koersen 90% van de renners die nu in de tour zitten om dat palmares te halen. Je moet niet teveel lezen wat Ghyselinck schrijft.
  • Bart Maris

    2 jaar geleden
    Die ploeg is daar totaal niet op zijn plaats... En respect voor Gilbert, maar ook dat verhaal is enkel mogelijk dankzij (veel) belastingcenten. Ook hij kan daar niks gaan aanrichten, afgezien van wat (symbolisch)kopwerk doen tussen pakweg km 50 en 150 van de streep.