Premier De Croo arriveert voor het Te Deum.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier De Croo arriveert voor het Te Deum. © BELGA

De Croo haalt uit naar ‘onvolwassen’ partijvoorzitters, Bouchez reageert: “Op eergevoel staat geen leeftijd”

Premier De Croo heeft het duidelijk gehad met het gedrag van de jonge garde partijvoorzitters. Hoewel hij hun kritiek op het pensioenakkoord beschreef als “ruis en achtergrondgeluid”, sprak hij ook van een gebrek aan volwassenheid. Volgens Bouchez moet De Croo dringend wat meer respect tonen. “Respect is iets wat zich verdient”, reageert De Croo.

103 reacties

  • Ivan Lokere

    2 jaar geleden
    Een premier moet de democratie aanvaarden. Het parlement mag toch kritisch zijn? Of vind de premier dat wat hij beslist zowiezo door de vertegenwoordigers van het volk en de voorzitters moet aanvaard worden zonder opmerkingen?
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Dus mijnheer De Croo mijn respect hebt U zeker niet. Maanden niets presteren en nu op op enkele dagen de PS bedanken voor uw premierschap en de burger weer het gelach laten betalen voor Van der Straten haar geknoei en moedwil van haar partijtje. Goed bezig en nu een prettig verlof zeker.
  • Paul apers

    2 jaar geleden
    De Croo en Lachaert zullen het wel verdedigen zijn postje is gered en de PS lachen in hun vuistje want de Vlamingen betalen het weeral dat zijn de werkenden
  • willy vangeel

    2 jaar geleden
    De Croo is een uitmuntende Eerste Minister. Je moet het maar doen, zeven kibbelende en egocentrische partijtjes en toch valt de regering niet. Natuurlijk had hij al ervaring met het kibbelkabinet van de regering De Wever onder leiding van Michel.
  • ludo sprangers

    2 jaar geleden
    De Croo de stekker uittrekken,is dat volwassen? Als het eigenlijk moet durf je niet volwassen te zijn! Respect voor burgers , ook die voor een partij stemmen die jullie niet willen!