Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

De schminkstoel van Willy Sommers en een geschrokken Niels Destadsbader: achter de schermen bij ‘Tien Om Te Zien’

BVMeer dan drieduizend fans op de zeedijk, en backstage een enthousiasme dat voor evenveel telt. ‘Tien Om Te Zien’ kleurt opnieuw je (zon)dag. De komende acht weken vanuit Westende, met de crème de la crème van de Vlaamse showbizz - denk CAMILLE en Niels Destadsbader - en nostalgische comebacks zoals VandaVanda. Wij waren maandag bij de allereerste opnames van de zomer, en volgden de laatste kledingretouches, de stemproblemen van Laura Tesoro en de verrassing van 2Fabiola. 

5 reacties

  • PAUL NEVELSTEEN

    2 jaar geleden
    Vroeger was TOTZ ook een springplank voor beginnende artiesten. En die waren daar toen héél dankbaar voor. Waarom kan ditzelfde principe nu niet ook van toepassing zijn? Is de "oudere garde" een beetje jaloers misschien?... Jullie hebben nu reeds voldoende aan jullie optredens buiten TOTZ. Toch logisch dat de "nieuwe garde" nu ook die kans krijgt! Waarom daar dan nu ook een bvb Vanda Vanda tussen moet zitten snap ik niet. Ze zijn niet meer bezig met zingen, waarom dan toch?!
  • willy van den elsacker

    2 jaar geleden
    Of ;als er geen geld meer is voor ECHTE entertainers!
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Die onozelheid kunnen we niet appreciëren !
  • Marc Van Driessche

    2 jaar geleden
    TOTZ van toen bestaat niet meer, de jonge fleurige vedetten uit de jaren 90 zijn er niet meer, het is nu een samenraapsel van wie nog kan optreden, het van het is er niet meer bij.
  • STEPHANIA MEEUS

    2 jaar geleden
    Aaron Blommaert, Willem Sommers zou uw nonkel kunnen zijn ?? Zeg maar uw grootvader ! Mijn man is ook 65 en wij hebben een kleindochter van bijna 19.