©  BELGA

La Gazzetta dello Sport: “Club Brugge en Milan zo goed als rond over Charles De Ketelaere”

Club Brugge en Milan zijn er volgens La Gazzetta dello Sport zo goed als uit over de transfer van Charles De Ketelaere. De Italiaanse sportkrant zegt dat een akkoord in de pijplijn zit over een transfersom van 31 miljoen, die met bonussen kan oplopen tot de 35 miljoen euro waar Club Brugge om vroeg. Voor De Ketelaere zou een vijfjarig contract klaar liggen. Het jeugdproduct van blauw-zwart zou volgens La Gazzetta 2,3 miljoen euro per jaar gaan verdienen in Milaan.

Wim Conings

Club Brugge en Milan overlegden gisteren nog in het Zwitserse Lugano. Toen al bleek dat de kloof tussen vraag en aanbod aan het slinken was, maar leek er nog geen akkoord gevonden. Dat zou er nu volgens La Gazzetta dello Sport dus wel zijn dankzij een nieuw bod van Milan. Het bekende roze blad schrijft dat nog niet alle details volledig uitgeklaard zijn, maar dat het wel ontzettend dichtbij is. Volgens hen is het de wil van De Ketelaere om absoluut naar Milan te gaan - Leeds meldde zich ook voor de Rode Duivel - en de beslissing van de Italiaanse kampioen om finaal nog een extra inspanning te doen die de transfer mogelijk maken.

La Gazzetta dello Sport zegt de komende dagen al de officialisering van de transfer te verwachten. Milan zit nu nog op trainingsstage in Oostenrijk, waar het woensdagavond een oefenmatch tegen Wolfsberger speelt. De Rossoneri hopen De Ketelaere dan meteen na hun terugkeer te laten aansluiten. Met Divock Origi en Alexis Saelemaekers zou ‘CDK’ twee collega-Rode Duivels terugzien in Noord-Italië.

Normaal gezien stond voor De Ketelaere vandaag een groepstraining met Club Brugge op het programma om de competitiematch tegen Eupen voor te bereiden. Afgelopen weekend kwam hij in de topper tegen Genk al niet meer in actie op eigen verzoek.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer