Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Charles De Ketelaere. © Photo news

AC Milan heeft minstens 2,5 miljoen euro netto over voor De Ketelaere, maar hij wordt (nog) géén grootverdiener in Italië

Serie AEerst presteren dan een absoluut topsalaris. Volgens Italiaanse media kan Charles De Ketelaere (21), de duurste zomeraanwinst van AC Milan, minstens 2,5 miljoen euro netto verdienen. Het gemiddeld nettoloon in de Serie A ligt tussen 1 en 1,5 miljoen euro per jaar.

17 reacties

  • eric reynebeau

    2 jaar geleden
    Heb al die negatieve commentaren ook gelezen toen De Bruyne van de Belgische competitie naar Chelsea trok. Bankzitter,ging met hangende pootjes terug komen ,enz. Is ondertussen bij de beste 10 middenvelders ter wereld. Wat denken jullie dat die Italianen niet iedere move die hij al op een veld gezet heeft bestudeerd hebben? Zien nog veel potentieel geven anders geen 35 miljoen euro.
  • Ronny Cockuyt

    2 jaar geleden
    Wat zit daar allemaal niet achter, ik weet wel één ding dat hij voor 2.3ml niet naar italie kan , die kan dat in belgie bij sommige ploegen ook verdienen ,er zijn er in FCB die dat ook verdienen.
  • Guy De Vos

    2 jaar geleden
    Binnen de twee jaar komen smeken welke ploeg hem nog wil in België voor een normaal loon. Het is een goede speler, maar zijn mentaliteit is onvolwassen en rot. Ik wens hem het beste in Milaan maar vrees een ontgoocheling. Hopelijk kan hij dat mentaal dan wél aan.
  • Marc Werbrouck

    2 jaar geleden
    Zijn dergelijke kapitalen nog normaal te noemen?
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Ik snap niet dat een 21 jarige het niet aankan om te trainen vanwege een transfer die aansleept. Geeft toch weer een heel ander beeld van deze gast. Ik zie lang wel nog altijd teainen das toch anders.