Tiesj Benoot
Volledig scherm
Tiesj Benoot © Photo News

Tiesj Benoot derde en eerste Tour-renner in San Sebastian: “Daar krijg je geen prijs voor, tweede achter Remco was hoogst haalbare”

WielrennenNaast Remco Evenepoel stond nog een andere Belg op het podium in San Sebastian. Tiesj Benoot trok zijn uitstekende Tour door en einigde derde. “De bobijn is nog niet af. Ik voelde mij vrijdag op training ook al erg goed, maar tweede was het hoogst haalbare. Aan Remco was niks te doen.”

11 reacties

  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    Sterke renner en van goudwaarde voor Team Visma
  • Andy Van Daare

    2 jaar geleden
    Toen Luik Bastenaken Luik gereden werd was er nog geen Tour geweest en kon geen enkele renner Remco ook niet bijhouden, flauxw excuus... Hij is simpelweg aan het groeien en het word moeilijker Remco bij te houden, komt stilaan in de buurt van Pogacar, WVA en dergelijke.
  • Antoine Van De Velde

    2 jaar geleden
    De Tour was slopend dit jaar, veel top renners haalden de finish niet in San Sebastian. Wel grootse prestatie van Remco
  • Rudy Verguts

    2 jaar geleden
    Alweer knappe prestatie van Tiesj ...
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Een koers word gereden onder de deelnemers die aan de start verschijnen, hoe of wie deze zijn speelt geen rol. Het parcour en afstand is ook voor iedereen gelijk. De winnaar is deze die het éérst over de aankomstlijn rijd. Hier was Remco de sterkste en daar waren geen echte niet vermoeide klimmers aanwezig, maar Remco is ook geen berggeit maar wint wel de wedstrijd.