An Swartenbroekx vertelt in haar nieuwe column over haar verjaardag en huwelijksverjaardag in Spanje
Volledig scherm
PREMIUM
An Swartenbroekx vertelt in haar nieuwe column over haar verjaardag en huwelijksverjaardag in Spanje © Kristof Ghyselinck/An Swartenbroekx

An Swartenbroekx in Spanje: “We moeten een tandje bijsteken. Terwijl we eigenlijk al op ons tandvlees zitten”

BVAn Swartenbroekx (53) kocht samen met haar man Guido een huis in Andalusië. Het koppel kreeg sindsdien al te maken met zandstormen en waterschade, maar gelukkig zijn er ook veel mooie momenten. Het bezoek van de kinderen bijvoorbeeld. In haar column in ‘Story’ vertelt Swartenbroekx hoe ze hen gemist heeft en verklapt ze ook wat meer details over haar huwelijksaanzoek. “Het verliep niet echt romantisch.”

2 reacties

  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Van mij mag ze dat hete spanje hebben. Is het daar zoveel beter dan hier. En je kinderen niet vaak zien. Ik zou het niet kunnen.
  • eli bosch

    2 jaar geleden
    Wees blij dat je kinderen nog leven. Ik zie mijn dochter ook nog amper door haar keuze om het grootste deel van het jaar in het buitenland te werken. Maar ik troost mij met het idee dat het haar keuze is die haar gelukkig maakt en dat ze nog leeft; Als je een kind verloren hebt dan kun je deze afstand relativeren. Met iedere blije foto of filmpje van haar word ik ook blij. Dat is voor mij voldoende.