Ibrahimovic met sigaar tijdens de kampioenenviering
Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahimovic met sigaar tijdens de kampioenenviering © AFP

Inside AC Milan. De nieuwe leefomgeving van De Ketelaere, met intimiderende Zlatan als drilmeester: “Hij behandelt zijn ploegmaats à la carte”

BUITENLANDS VOETBALVoor een tête-à-tête in een Milanees restaurant zal Zlatan Ibrahimovic hem niet snel uitnodigen. Charles De Ketelaere (21) komt bij AC Milan in het jongste elftal van de Serie A terecht, maar tegelijk ook in eentje waar een ouwe krijger messen tussen tanden plant. Wij nemen u inside Milan, anno 2022. Met een zangkoor op de bus. En zijn intimiderende drilmeester Zlatan. 

20 reacties

  • Dirk Willems

    2 jaar geleden
    Hopelijk kan CDK de imposante Zlatan MENTAAL aan. Want nu zit hij bij de zware en harde jongens. En daar is toch wel wat drilverschil dan dat hij gewoon was in de Belgische competitie.
  • Stefaan Jans

    2 jaar geleden
    AC Milan, Italië een harde leerschool , maar wel de beste ter wereld ! Als je het maakt in het land van de Azurri's ! Na Brazilië het land met de meeste wereldtitels voetbal : 4 maal wereldkampioen. Italianen moet je echt niets leren over voetbal ! Te hopen dat Charles er kan doorbreken op internationaal niveau !
  • Raph Janssens

    2 jaar geleden
    Zlatan is een topper maar overdrijft del wat .
  • Luc Vandamme

    2 jaar geleden
    Charles het beste bij Milan nu al mist club al een spits zoals jou
  • Christophe Wijnants

    2 jaar geleden
    Ik moet het eerst allemaal nog zien,