Kinderen niet welkom op terras Oostende: "Concept slaat goed aan, we denken eraan tweede terras te openen”

Op het terras van Brassi Beach Bar zijn kinderen niet meer welkom, en dat zorgt voor heel wat commotie. Het Casino van Oostende, dat de Beach Bar uitbaat, ziet er geen graten in. Ze overwegen zelfs om een tweede ‘adults only’-terras te openen.

232 reacties

  • Dany van landegem

    2 jaar geleden
    enkele jaren geleden mocht ik met mijn dochter van 14 jaar niet binnen in een café in Londen. Regels volgens de uitbater. hij verwees ons wel beleefd door een pub er vlakbij waar ze wel binnen mocht. dus niks nieuws ...of toch ?
  • Eugeen Engels

    2 jaar geleden
    Ja, opvoeding is soms ver te zoeken bij jongeren, maar bij volwassenen stelt die vraag zich eveneens. Decennia lang pamperbeleid aangaande eigen verantwoordelijkheid is hier niet vreemd aan!
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Als je dat niet eerlijk vind, zelfs discriminerend, dan ga je daar toch gewoon niet naartoe. Het is tenslotte ook maar een vijver met stilstaand water en stilstaande mensen die het in het beste geval over het weer en/of de buren hebben. Eigenlijk kan je dan even goed een écht home met oudere mensen bezoeken, die gaan dat zeker waarderen, en daar vind je dan (met garantie) dezelfde rust en eindige stilte. Spannend zo'n terras. Straf trouwens dat sommige mensen "rust" zoeken aan zee of zeedijk.
  • Peter Schelfhout

    2 jaar geleden
    Grappig dat men spreekt over 18+ wetende dat de meeste 30+ mensen zich nog gedragen als kinderen.
  • Raymond Brepoels

    2 jaar geleden
    er moest gene mens meer komen.wat is het volgende?