De Turkse president Recep Tayyip Erdogan schudt zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin de hand.
Volledig scherm
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan schudt zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin de hand. © AP

“Turkije gaat deels in roebels betalen voor Russisch gas”

Turkije gaat deels in roebels betalen voor Russisch aardgas. Dat hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Turkse ambtgenoot Recep Tayyip Erdogan afgesproken, aldus het Russische persbureau Interfax bij monde van vicepremier Alexander Novak.

8 reacties

  • vangeel guido

    2 jaar geleden
    Juist daarom start Putin de oorlog waar nu al meer dan 100.000 kinderen mannen en vrouwen zijn gestorven.En dan zeggen die heren gewoon tja in iedere oorlog vallen er doden. Schande is het en schamen moesten ze zich..en kijk maar bij ieder conflict van putin wordt zijn olie en gas pakken duurder.
  • eric reynebeau

    2 jaar geleden
    Erdogan gaat proberen de Russen aan te halen om economisch profijt te hebben. Zal nodig zijn , de inflatie in Turkije is opgelopen tot 80% . Turken hebben zich in de wereldgeschiedenis wel meer aan de kant van de verliezer geschaard. Streden in WO I mee met de Duitsers. En pleegden een genocide op het Armeense volk met 1 miljoen slachtoffers. Iets dat ze 100 jaar na datum met een veelvoud aan bewijzen nog steeds ontkennen.
  • alfons schouwaerts

    2 jaar geleden
    De nieuwe wereldleiders met china erbij, europa blijft verarmd achter.
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Erdogan heeft zeker mijn sympathie niet maar hij is nog de enige die nee durft te zeggen tegen de VS . Hier durft er geen enkele politieker nee zeggen en geven ze dus ons belastinggeld via de VS aan Oecraine voor wapens . Als hun ouden brol weg is zullen ze wel uit hun pijp komen . . De oplossing is onderhandelen met Poetin . Maar zouden ze dat mogen van Biden ? Hij alleen beslist wat daar veder gaat gebeuren
  • leen hanssens

    2 jaar geleden
    Beiden niet te vertrouwen.