BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Zulte Waregem ZWA
  • 47' Goal Andreas Skov Olsen
  • Oleksandr Drambaev Goal 69'

Club beleeft nieuw debacle tegen Zulte Waregem: slap blauw-zwart komt niet verder dan 1-1-gelijkspel

Jupiler Pro LeagueNa Eupen uit, nu ook Zulte Waregem thuis. Een inspiratieloos Club Brugge bleef vrijdagavond voor eigen volk op een 1-1-gelijkspel steken tegen Essevee. Met vier op negen heeft de landskampioen zijn start helemaal gemist.

64 reacties

  • ANDRE DE MUNCK

    2 jaar geleden
    Wanneer de coach zo zeuwachtig staat te springen en zulks te tonen gaan de spelers ook zenuwachtiger worden. Brugge is zeker nog niet in orde. Sommige spelers vertonen een onvoldoende oa lang en die links achter.
  • Jo Van opstal

    2 jaar geleden
    Een wedstrijd van 2 middenmotors!!
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Heb deze week Union zien spelen tegen Glasgow Rangers , finalist van de Europabeker . Dat was tenminste voetbal van een kleine ploeg met een groot hart ! Club Brugge speelt hetzelfde spel als vorig seizoen toen het gered werd door de aankoop van de wintertransfers .
  • Ferdinand Drees

    2 jaar geleden
    Het probleem is eenvoudig, verdediging is een zeef, geen verdedigende middenvelder. Men moet Mechele opstellen wegens een tekort aan Belgen, deze hoort eigenlijk een klasse lager. Dringend verdedigers transfereren, liefst Belgen. De huidige problematiek wijst op het falissement van het transferbeleid.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    @jos denis : neen een gelijkspel is geen debacle, maar tegen Genk, Eupen en Waregem zal club wel op minstens 7 punten gerekend hebben ipv 4. En het ergste is dat het goede voetbal er niet is en we geen verbetering zien. Lang zal dit toch niet mogen zo blijven of het wordt een debacle.