Emiel kon met zijn vreugde geen blijf toen hij mee in het rubberbootje van Rammstein mocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Emiel kon met zijn vreugde geen blijf toen hij mee in het rubberbootje van Rammstein mocht. © RV

Emiel (11) mag tijdens zijn eerste concert meteen opblaasbootje in met drummer Rammstein: “Ik zal weten wat te vertellen op school!”

PoperingeHet zal je maar overkomen, je eerste grote concert bijwonen van je favoriete band Rammstein en al onmiddellijk door de drummer uit het publiek worden gepikt voor een ritje in een rubberbootje boven de mensenzee. Emiel Hommez (11) uit Poperinge is er nog steeds niet goed van. “Om nooit te vergeten.” 

  1. Welke verkiezingsbeloftes uit 2018 zijn gerealiseerd in Ieper? En welke niet? “Eerste spadesteek overdekt zwembad staat nog voor dit jaar gepland”
    PREMIUM

    Welke verkie­zings­be­lof­tes uit 2018 zijn gereali­seerd in Ieper? En welke niet? “Eerste spadesteek overdekt zwembad staat nog voor dit jaar gepland”

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur zit er bijna op: op 13 oktober zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Wat is er in huis gekomen van de beloftes aan de Ieperse kiezer uit 2018? We selecteerden 10 beloftes van het schepencollege en zochten uit wat er gerealiseerd is, en vooral wat niet. “Het werk is niet af en dat beseffen we, maar het is technisch én financieel onmogelijk om alle werkpunten in één keer aan te pakken", aldus burgemeester Emmily Talpe (Open Ieper). “De nieuwe wind bleek eigenlijk slechts een briesje te zijn”, klinkt het bij oppositiepartij CD&V.
    Ieper