Carl Hoefkens.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Hoefkens. © Photo News

Constructiewerken Hoefkens: wie zijn de fundamenten en de bouwstenen van dit Club? En waar moet gerenoveerd worden?

Club Brugge“Het is belangrijk om te bouwen aan de toekomst.” Carl Hoefkens is aannemer van dienst. Een inschatting over de constructiewerken bij Club Brugge.

37 reacties

  • Joeri Van Raemdonck

    2 jaar geleden
    Eigen jeugd das de toekomst! RSCA fan!
  • Dimitri De Witte

    2 jaar geleden
    De oplossing is simpel, we missen 1 degelijke verdediger naast Mechele & Mata. Voorts moet men Nielsen op zijn positie zetten, niet op de 8 maar op de 6 zoals bij Union, er mag een speler bij voor de 8 en eventueel concurrentie voor Vanaken en vooraan moet er iemand in steun van Jutgla worden gezocht, een bliksemafleider, Jutgla alleen tegen 4 sterke verdedigers kan gewoonweg niet, maar als schaduwspits rond een sterke aanvaller is hij ideaal!
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    na 3 speeldagen moet je toch nog niet panikeren , na 10 speeldagen kun je hoefkens eens evalueren maar waarom hem nu al buiten zwieren , was preudhomme zo succesvol in het begin , vond dat zelfs nooit een goeie trainer beetje zelfde bedje ziek als vanhaezebroeck zagen en klagen geef hoefkens toch eens een beetje een kans
  • Marc Van Dorpe

    2 jaar geleden
    Het probleem is niet de trainer maar de spelers die uitgeblust en geen goesting hebben, waarom zouden ze ? Ze denken dat alles vanzelfsprekend is,buiten Odoi en Mingolet niemand op de afspraak.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Als ze komend weekend verliezen, mag Hoefkens al serieus beginnen oppassen want de supporters blijven dit niet aanvaarden. Frank de Boer is nog steeds vrij net als Philippe Cocu 😁. Dergelijke trainers maken het ook makkelijker om inkomende transfers te realiseren.