Yasmine en Imke zijn te zien in 'Chasing Beauty': Perfectie Te Koop?.
Volledig scherm
PREMIUM
Yasmine en Imke zijn te zien in 'Chasing Beauty': Perfectie Te Koop?. © Streamz

Yasmine & Imke uit ‘Chasing Beauty’ over plastische ingrepen: “Ik gaf al meer dan 40.000 euro uit”

TVSteeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ wil de schaduwzijde van plastische ingrepen belichten, en laat daarbij verschillende realitysterren aan het woord. Onder hen ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine en ‘Ex on the Beach’-deelneemster Imke. “Voorafgaand aan elke ingreep plan ik een gesprek met een psycholoog.”

12 reacties

  • Marie Rose Van der Haeghen

    2 jaar geleden
    Natuurlijke schoonheid met zijn kleine imperfecties is nog altijd het mooist .
  • Piet Vanderhaagt

    2 jaar geleden
    Tja, allemaal weg gegooid geld om er "misschien" mooier uit te zien, maar dat is uiteindelijk mensen bedriegen. Wees tevreden met hoe je er uit ziet, het is uiteindelijk het innerlijke dat een relatie doet lukken of niet. Ik ben Piet, niet de knapste playboy, ondertussen wel al 42 jaar samen met mijn vrouwtje, misschien volgens sommigen ook niet het ideale model, maar voor mij het mooiste, eerlijkste, plastisch operatie loze en liefste meisje dat er op de wereld is...
  • Dirk Vanhauter

    2 jaar geleden
    Ze hebben allemaal hetzelfde gezicht, opgespoten lippen, rechte neus, niet meer in staat om te lachen want de huid is zeer strak aangespannen.. Als je maar gelukkig bent !
  • Martine Leemans

    2 jaar geleden
    Het zijn juist poppen.
  • James Holden

    2 jaar geleden
    Betalen om lelijker te worden… proficiat. Daar gaan ze vroeg of laat gegarandeerd nog enorm veel spijt van krijgen.