Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Dat Moyes al voor de derde keer terugkomt, heeft hem nu overtuigd”: vader Vital over de tweespalt waarin Hans Vanaken zich bevindt

Club Brugge“Het is een luxeprobleem - Hans zal er zijn slaap niet voor laten.” Vital Vanaken (60) over de bewogen weken van zoon Hans, die luidop droomt van West Ham United: “Hans had meermaals telefonisch contact met de trainer. Waarover dat dan gaat? De logische dingen.”

22 reacties

  • Richard Tolenaars

    2 jaar geleden
    Als hij niet gaat dan zal hij daar later veel spijt van hebben.
  • Frank Cube

    2 jaar geleden
    Weet je Hans ambitie klinkt mooi maar is soms ver van wat je geluk is.
  • Willy Van Ounsen

    2 jaar geleden
    Van Aken, de fetisj van Moyes, komaan zeg. Voor de prijs dat Club Brugge wil bedingen zijn er wel nog andere jongere spelers voor minder geld die een meerwaarde kunnen generen om doorverkocht te worden na enkele goede seizoenen. Goede voetballer Hans Van Aken, maar had de stap naar een sterkere competitie eerder moeten zetten. Hij is blijven hangen op Belgisch niveau en ik vrees dat het te laat is om nog door te groeien op topniveau.
  • Robby Willems

    2 jaar geleden
    Gun hem gewoon de Premier League na al wat hij reeds voor zijn huidige ploeg gedaan heeft. Qua beleving en sfeer is West Ham de absolute top in London & in de Premier League. Aan zijn leeftijd is het nu of nooit.
  • Dirk Van der Weeën

    2 jaar geleden
    Daar ben ik nog niet zo zeker van Danny Kinczel,was vorig seizoen en het seizoen ervoor ook voorspeld,en toch werden ze lekker 3 jaar na mekaar kampioen.