De Allersmiste Mens ter Wereld
Volledig scherm
De Allersmiste Mens ter Wereld © SBS Belgium

7 ‘Slimste Mensen’ willen nu ook ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ worden: deze kandidaten quizzen mee in het jubileumseizoen

TVHet jubileumseizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ - dat voor de gelegenheid ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ heet - start uitzonderlijk al op maandag 5 september. Dat doet presentator Erik Van Looy met een indrukwekkende verzameling kandidaten, waarvan zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities.

16 reacties

  • Ines HUBERT

    2 jaar geleden
    Olga Leyers kwam alleen zo ver omdat haar tegenstanders abominabel zwak bleken week na week...nu kans om te bewijzen dat haar passage terecht was/is.
  • Victor Ypres

    2 jaar geleden
    Deelnemers die het destijds nog geen 5 afleveringen volhielden hebben toch echt niets te zoeken in deze ALLERslimste versie ?!
  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Waarom geen slimste mens met het gewone volk in de plaats met die omhoog gevallen bv’s
  • Bon Valkiers

    2 jaar geleden
    Deze versie heet dan ook 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Logisch dat er dan kandidaten terugkomen, die al eens de revue gepasseerd zijn de laatste jaren, om onder elkaar uit te maken wie nu feitelijk de 'slimste' is.
  • Geert Vande Walle

    2 jaar geleden
    De hollandse versie is van een ander niveau : moppen zijn verboden, lachen niet toegelaten en een zeer verstandige maar droogstoppel als jury .